/mother-a place to be

Om man säger Melker Andersson, Danyel Couet och Jonas Svensson tror jag de flesta förknippar det med god, vällagad mat. Tillsammans har de nu skapat ett helt nytt restaurangkoncept. Man äter nyttigt och umgås i det bästa former.

 

 

 

De har gjort det igen-skapat ett nytt forum där man kan njuta av mat och dryck i socialt sammanhang. Kombon Melker, Danyel och Jonas har gjort det förut.Nu har de tagit restaurangupplevelsen till en ny nivå. Här skapas mat för alla i dagens sunda tecken. Ingen hälsorestaurang men med ett medvetet tänk där laktos mer eller mindre utesluts. Här ska njutas utan att behöva spinna av det på gymmet dagen efter. Robby Radovic, den amerikanska barchefen, serverar drinkar helt utan raffinerat socker som har ersatts av bland annat agave och björksocker. Ett nytänk ut i minsta detalj där hälsan står i fokus utan att få det att bli tråkigt. Och att ha tråkigt var det minsta man tänkte på när de öppnade i onsdags. Här möttes vi av matstationer och dryckeshak som välkomnar en till fullo. Det ska bli kul att följa detta koncept.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s